Vrachtwagenrijscholen


Categories :

Honderden bedrijven zijn op zoek naar betrouwbare, betrouwbare en bekwame vrachtwagenchauffeurs. En om de bovengenoemde vaardigheden bij te brengen, zijn er in alle uithoeken van het land veel rijscholen voor vrachtwagens ontstaan.

Maar deze menigte scholen maakt ons werk nog moeilijker. Het probleem blijft: hoe kies je de juiste school? Ondanks het enorme aantal vrachtwagenrijscholen in het land, zijn er maar weinig die aan de hoogste normen voldoen.

Scholen kunnen worden onderverdeeld in drie typen: scholen met een vergunning van de staat, wat betekent dat de school voldoet aan de minimumnormen die door de staat zijn vastgesteld; gecertificeerde scholen, wat betekent dat het voldoet aan de normen van vaardigheid, kennis en curriculum van het Professional Truck Driver Institute (PTDI) uit Virginia; en geaccrediteerde scholen, die de hoogste normen hanteren, aangezien ze zijn goedgekeurd en geaccrediteerd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

Vrachtwagenrijscholen bieden meestal een mix van lessen in de klas en op de weg. Nadat ze de studenten hebben bijgebracht en sterk hebben gemaakt in de basisprincipes van vrachtwagenrijden, nemen ze ze mee de weg op om echte praktijkervaring op te doen. Goede scholen bieden ook uren individuele rijtraining op goed onderhouden machines.

Sommige scholen die niet alleen vrachtwagenrijopleidingen aanbieden, maar ook helpen bij verdere stages en plaatsingen, zijn de volgende: Fox Valley Technical College, SAGE, Diesel Driving Academy, Isothermal Community College, LCTI Professional Truck Driving School, KIM Richardson Transportation Specialists, Western Pacific Truck School, Georgia Driving Academy en American Truck Driving School.

Geaccrediteerde rijscholen zoals Diesel Driving Academy, National Truck Drivers School, International Institute of Transportation Resource, Inc en Georgia Driving Academy bieden plaatsingsmogelijkheden. Georgia Driving Academy biedt zelfs vóór het afstuderen ‘aanwervingsaanbiedingen’.

SAGE heeft de reputatie verdiend een van de beste rijscholen voor vrachtwagens in het land te zijn. Het biedt rijcursussen voor zowel beginners als gevorderden en helpt haar studenten hun profiel te ontwikkelen en stage te lopen bij gevestigde bedrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *